Florall Hoveniers`

(Beplantings)advies

Een groene tuin vraagt niet alleen op voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud maar ook voor het leveren en verwerken van plantmateriaal. Door het gebruik van planten maken wij de tuinen aantrekkelijk, helpen ze om wateroverlast te beperken en bieden ze meer ruimte aan flora, fauna en het natuurlijke bodemleven.

Naast bomen en hagen leveren wij ook veel ander plantmateriaal. Het assortiment is zeer breed. Wij kunnen alle soorten en maten planten leveren omdat we direct contact hebben met de kwekers. ’s Zomers zijn dat vaak planten in containers, de rest van het jaar veelal beplanting uit de volle grond. Voor speciale projecten gaan we naar de kwekers toe en selecteren we zelf de planten die we in onze tuinen willen hebben. Vaste planten mogen in een tuin niet ontbreken. Ze maken de tuin het hele jaar door aantrekkelijk. Soms door de bloei, maar vaak ook door de textuurverschillen van het blad. Niet alleen in de lente en de zomer, maar ook in de herfst en de winter zijn vaste planten aantrekkelijk door hun  krachtige kleuren en vormen. Samen zorgen ze voor een stijlvol wintersilhouet.

Wij leveren het hele jaar door boom- en plantmateriaal van een hoogwaardige kwaliteit. Een grotere boom of plantmaat aanplanten is tijd kopen. Het duurt immers jaren voordat jonge aanplant volgroeid is. Door direct planten of bomen van formaat neer te zetten geef je de tuin body. Denk maar aan een beeldbepalende boom of een haag van taxus of laurier. Een dichte haag oogt niet alleen mooier maar waarborgt ook de privacy. Zou je voor een kleinere plant of boom kiezen, dan moet je een paar jaar wachten op hetzelfde effect. Zo’n investering loont absoluut.

Wij hebben een jarenlange expertise in het opmaken en ontwerpen van beplantingen, specifiek met het gebruik van vaste planten. Vaste planten passen we graag toe omdat deze plantgroep snel de bodem kan begroeien. Daardoor heb je ook minder onkruid, wat de vaste planten dubbel zo interessant maakt. We letten goed op de grondsoort, de standplaats en hoe we de planten en bomen neerzetten. Door het toepassen van planten leveren we, samen met onze klanten, een mooie bijdrage aan onze biodiversiteit. Hoe gevarieerder de  beplanting, des te aantrekkelijke is deze voor levende organismen zoals vogels en insecten.

Daarnaast adviseren wij u graag bij:

  • Aanpakken achterstallig onderhoud
  • Advies over snoeien van bomen en hesters
  • Drainage voor afwatering
  • Verlichting
Ontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Houtbouw
(Beplantings) advies
© copyright Florall | Sitemap | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door: DORST