Florall Hoveniers`

Media

Video Branchevereniging VHG


Beleeftuin Moerzicht in Yerseke krijgt eerste beplanting

10 oktober 2017

YERSEKE – In Yerseke is dinsdagmorgen een begin gemaakt met de beplanting van de beleeftuin bij zorgcentrum Moerzicht. De tuin had voorheen een stenen uitstraling en krijgt nu een natuurlijk uiterlijk.
Lees meer op: https://www.pzc.nl/bevelanden/beleeftuin-moerzicht-in-yerseke-krijgt-eerste-beplanting~afe6d0c5/


Kleine hoveniers werken mee aan beleeftuin Yerseke

10 oktober 2017
Drie weken geleden was het nog een zandbak, nu begint het aardig op een tuin te lijken. De beleeftuin in Yerseke bij woonzorgcentrum Yerseke Moerzicht is bijna klaar. De bloembollen zijn geplant door kinderen van basisschool OBS Parelmoer en CBS Het Kompas. De rest van de plantjes moet nog komen.
Lees meer op: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/101365/Kleine-hoveniers-werken-mee-aan-beleeftuin-Yerseke


Aanleg beleeftuin Yerseke van start | Omroep Zeeland

25 september 2017
De hoveniers van Florall zijn druk bezig om de tegels in de beleeftuin in Yerseke aan te leggen. De bestrating van de voormalige parkeerplaats is inmiddels verwijderd en de tuin moet 14 oktober klaar zijn. Toch moet er nog veel gebeuren. De officiële opening vindt pas in maart plaats. In de winter kan een deel van de plantjes niet bloeien vanwege de kou. Vandaar dat dit in het voorjaar gaat gebeuren. Over ongeveer twee weken moet het mogelijk zijn om door de tuin te lopen en op de bankjes te zitten. Ook de moestuin zal naar verwachting klaar zijn zodat leerlingen van de nabijgelegen scholen de gewassen kunnen onderhouden.
Lees meer op: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/101053/Aanleg-beleeftuin-Yerseke-van-start

© copyright Florall | Sitemap | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door: DORST