Florall Hoveniers`

Over Florall

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf met focus op ontwerp, aanleg en onderhoud van kwaliteitstuinen. Onze visie is het realiseren van tuinen met een eigen identiteit. Zo creëren we de sfeer en tuin die u wenst en dragen bij aan een duurzame leefomgeving.

Florall Hoveniers. ‘Flor’ staat voor Flora wat beplanting betekend en ‘all’ van alle voorkomende tuinwerkzaamheden die we uitvoeren. We zijn begonnen vanuit onze garage en na één jaar verhuisden we naar de schuur van mijn oma. Eind 2017 zijn we verhuisd naar de nieuwbouw op bedrijventerrein Olzendepolder / Yerseke.

Met een team van 14 hoveniers werken wij dagelijks aan het realiseren van verschillende opdrachten.

We zijn hetzelfde werk blijven doen als in het begin en houden ons bezig met  het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.  De houtbouw is daar als enige bij gekomen. We hebben allebei een passie voor kwaliteitstuinen en ons altijd meer gericht op het beplanten dan het bestraten. Onze tuinen kenmerken zich door een duidelijke en aansprekende lijnvoering. Nog steeds staat de ‘flora’ in ons bedrijf centraal en dat spreekt zowel de bedrijven als de particulieren aan die we al jaren tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Grotendeels zijn deze te vinden in een straal van twintig kilometer rond Yerseke, maar we hebben ook klanten in Haamstede en in Brussel.

© copyright Florall | Sitemap | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door: DORST